329763070_457431659821546_741422324925094242_n

– Vil stå igjen som vinner

– Vil stå igjen som vinner

Markus Persson (33) har signert kontrakt ut sesongen. Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Klubben jakter opprykk, og for å stille sterkere inn mot Play in og eventuell kvalifisering er man blitt enige med 33 år gamle Markus Persson om en kontrakt ut sesongen. Svensken har en CV som inneholder masse målpoeng, og kan med sin erfaring bli en viktig brikke i innspurten. Men hvem er han, og hvorfor endte han opp i Nidaros?

«Jeg er en 33 år gammel tobarnsfar som bor sammen med familien min i Leksand. På isen er jeg en spiller som elsker å konkurrere, og ikke minst å vinne. Etter samtaler med Martin Jansson, og coach (Henrik) Sahlin innså jeg at dette er et prosjekt jeg har troen på, og det har potensial til å bli en morsom reise hvor vi står igjen som vinnere til slutt.»

Selv om Markus kun står med én offisiell kamp denne sesongen forsikrer han oss om at ikke har ligget på latsiden.

Markus Persson, her fra kamp mot Stjernen mens han var i Borlänge, kommer ikke for å være stallfyll. Foto: Sofie Alexandra Kitterød

«Jeg har holdt meg i god form både på egenhånd og trent med noen lag i håp om at det skulle komme et interessant tilbud, og det gjorde det til slutt da Nidaros kom på banen.» sier svensken til Nidaroshockey.no

Fra før har han litt kjennskap til Alexander Johansson som han spilte med i Borlänge. Han husker også David Hallström som spilte for Tønsberg da Persson spilte for Stjernen i 2012/2013-sesongen. Nå er han klar for å gjøre poeng sammen med blant andre David.

«Jeg håper å kunne bidra med å gjøre mine medspillere bedre både på og utenfor isen. Jeg kommer jo inn med litt rutine i et relativt ungt lag så det tror jeg kan hjelpe litt.» avslutter han.

Fortsatt noen dager igjen av overgangsvinduet

Sportssjef Martin Jansson er klar på en ting når han nå signerer Markus Persson.

«Vi har sagt det fra dag én at vi ikke signerer spillere som ikke hever nivået på laget, og de skal være ekstra gode for at vi skal signere noen uten norsk pass. Markus faller godt inn i denne kategorien og vil heve nivået på laget. I tillegg er han en flott fyr utenfor isen også.»

På spørsmål om klubben er ferdige med signeringer før sluttspillet nå svarer han noe mer kryptisk.

«Overgangsvinduet stenger 15. februar, så det er jo ingenting som er avgjort enda, men jeg har alltid følere ute og samtaler med en rekke gode spillere som kunne forsterket laget vårt. Så får vi se om vi kommer til enighet.» smiler den svenske sportssjefen lurt.

Du kan også lese intervju med Markus hos Adresseavisen (+)

Vi ønsker Markus velkommen til Trondheim og Nidaros!

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER