426715922_7201887373179960_2027310419070568896_n

Sykehusbesøk

Sykehusbesøk

Før sluttspillet startet var vi på besøk hos barneavdelingen på St. Olav for å dele ut bamser fra bamsekampen

“Rett og slett et magisk øyeblikk», sa Mads, Trivselssykepleier etter Nidaros Hockey besøkte barneavdelingen på St.Olavs Hospital.

Bamsekampen ble en storsuksess da det ble samlet inn over 200 bamser som gikk til barneavdelingen på St.Olavs Hospital. Onsdag 21. februar tok flere A-lags spillere turen for å levere ut bamsene. Johan Tørres Selnes, Bård Solheim Solheim, Amund Midtdal, Lukas Tjore, Sander Vedul, Daniel Björnberg, Beatrice Storesund, Selma Matheson, Tora Jonsdal, Henrik Ratejczak og selvsagt Rune «Supermainn» Jonsdal var alle tilstede.

Store smil fylte barneavdelingen da Timmy og Lykke sammen med spillerne kom nedover gangene. Bak «maskene» var det Bård Solheim og Beatrice Storesund som skjulte seg. Både barn, foreldre og sykepleiere viste sin glede over denne rørende kvelden. Vi kan konkludere med at dette var en minneverdig dag ikke bare for barna, men også våre spillere.

– At Nidaros Hockey kommer inne på avdelingen, som de har gjort flere ganger før. Det vet jeg betyr utrolig mye, de går rundt å møter ungene og de får ta bilder med spillerne, det er noe som betyr ekstremt mye. Det som er så synd er at de ikke får se den gleden og takknemligheten ungene og foreldrene uttrykker etterpå. Det med at de kommer å deler ut bamser og godteri, pluss at Timmy og Lykke er med er rett og slett et magisk øyeblikk og lyspunkt i hverdagen. Det betyr ekstra mye at det kommer mange spillere, for det fører til at ungene føler at det faktisk er noe som bryr seg om dem som er innlagt på sykehuset som er utrolig viktig. Sykepleierne ser også hvor mye det betyr at Nidaros Hockey kommer å gjør slikt som dette.

Mads, Trivselssykepleier, St. Olavs Hospital

– Å se barna lyse opp slik de gjorde når vi kom, er noe jeg sent vil glemme. Selv om det var rimelig varmt inne i den maskoten, så var det 110% verdt det!»

Bård Solheim, A-lags spiller, Nidaros Hockey

Mer informasjon om bamsekampen finner du her.

Timmy og Lykke er alltid et høydepunkt når de ankommer Barnavdelingen på St. Olav. I dag var det Bård Solheim og Beatrice Storesund som fikk æren av å bære kostymene.

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER