Før kampene: Nidaros – Narvik

_MG_6009

Det er klart for sesongens siste hjemmekamper i Leangen, og motstanderen er kvalik-klare Narvik, med en gammel kjenning i mål.   Nidaros kommer fra to nye seiere fra kampene mot Hasle-Løren i Leangen forrige helg. Med to solide kamper med resultatene 5-0 og 7-1 kom gutta ut av helga med god selvtillit og en fjerdeplass … Les mer

Nidaros vs Hasle-Løren

_MG_6086

Vi er klare for nok en hockeyhelg på hjemme-is, og denne helgen skal vi sette ekstra pris på alle damer med «Ladies night» på søndag. Forrige helg endte med seks nye poeng for Nidaros da Grüner var på besøk. Selv om spillet ikke var hundre prosent endte det med to solide seiere 6-2 og 6-3 … Les mer

Før kampene: Nidaros – Grüner

_MG_5745

Etter god poengfangst på bortebane forrige helg er det igjen klart for dobbelkamp på hjemmeis når Grüner Hockey gjester Leangen. Nidaros kommer fra en sterk bortehelg på Ringerike der vi fikk med fire poeng på bussen hjem, søndag. Gjestene Grüner møtte Narvik forrige helg, lørdagskampen i Oslo endte med et 3-2 tap, mens søndagskampen fortsatt … Les mer

Før kampene: Ringerike – Nidaros

_MG_5840

Nidaros står med seks av seks mulige seiere i kalenderåret 2018, nå tar gutta turen sørover for å møte serielederne fra Ringerike. Mens Nidaros er inne i en god flyt kommer hjemmelaget fra ett tap og en seier mot opprykksjagende Comet Halden. Nå blir det spennende å se hva Nidaros kan få med seg fra … Les mer

Før kampene: Nidaros – Tønsberg

26240558_10155959642876506_707863019040664075_o

Endelig er det klart for ny hjemmehelg i Leangen når vi tar i mot Tønsberg til dobbelkamp – og på lørdag arrangeres det bamsekamp i samarbeid med Hockey mot kreft.

Les mer

Full pott på Gjøvik!

gjøvik b

Foto; Gjøvik Hockey // Dan Kenneth Reinli Nidaros gjorde jobben i helgens to kamper mot bunnlaget Gjøvik og fikk med seg alle seks poengene hjem til Trondheim. Lørdagens kamp starter litt rufsete med to raske utvisninger og en straffe imot. Hjemmelaget tar vare på muligheten og går opp i ledelsen allerede etter tre minutter. Perioden … Les mer

Før kampene: Gjøvik – Nidaros

_MG_4506

Endelig er juleferien over, gutta har brukt de siste ukene til hard trening og nå skal de vise seg frem på bortebane i Fjellhallen på Gjøvik. Vi er halvveis i sesongen, og nå er det klart for å møte tabelljumbo Gjøvik på bortebane. Selv etter 6-0 og 4-1 serier i hjemmeoppgjørene tar ingen lett på … Les mer

Sterk poengfangst mot Comet

_MG_4588

Nidaros spilte godt og fikk med seg fire poeng fra helgens kamper mot det som før runden var serielederen i 1. divisjon. TRØNDERHOCKEY BIDRO TIL SEIER Det var et revansjelystent Nidaros som møtte Comet i Leangen på lørdag. Inge Stokvik (assistert av Daniel Hofstad) scorer helgens første mål halvveis inn i første periode, men det … Les mer